YoutubeInstagramTwitterFacebook

Kategoriler

Four4event

FOUR4EVENT NEDEN KURUMSAL ORGANİZASYON YAPIYOR?

Kurumsal organizasyon sadece kurum ve/veya kuruluşların etkinliklerin planlanması ve uygulanmasından ibaret olduğundan ele alınan kalemler sadece kurumsal olarak aktarılır. Bireysel amaçtan çok kurumsal amaca yönelik yapılan hizmet ,kurumun neyi hedeflediğine yöneliktir.

Yapılacak olan organizasyonların şirket ihtiyaçları doğrultusunda ele alınması ile nasıl bir hizmet olabileceğinin altını çizecektir. Özellikle Four4event ailesi olarak kurumsal organizasyonu seçmemizdeki en büyük sebeplerinden biri de tek yönlü hizmet anlayışından  öte, çok yönlü hizmet vermemizdir.

Yaptığımız etkinlikler kurumun imaj ve hedefine yönelik olduğundan, planlama, uygulama ve sunma aşamalarında daha dikkatli ve titiz davranıyoruz. Çünkü yapılan işin sadece tek bir bireyin hizmeti olmadığını kurum içerisindeki her bir bireyi yansıttığımızdan dolayı yüksek hassasiyet gösteriyoruz.

Üstlendiğimiz kurumsal organizasyonlar ile kurum personelini, kurumu ve kurumun bulunduğu ülke genelinde yansımalarını göz önünde bulundurur, organizasyonlarımızı bu sorumluluk çerçevesinde yürütüyoruz..

Bunun en önemli sebepleri arasında kurumsal organizasyonlarda bir araya gelen paydaşlar aracılığı ile hem yerel hem de uluslararası imaja artı değer kazandırarak arttırılan kurumsal imaj ve yeni iş birliklerinin doğuşuna zemin hazırlıyor olmamızdır.

Bu anlamda kurumsal organizasyonlar, sektörel paydaşlar ve ticari diyalog halinde olunan ülkeler arasında önemli bir rol oynamaktadır.

Etiketler:

E-BÜLTEN

Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 1992. Sk. Vetro City Residence No:16 Kat:10 Daire: 209   Beylikdüzü / Istanbul

0212 876 0440

0212 876 0441

info@four4event.com

2015 - 2024 © Four4event Organizasyon Ve Catering SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.. Tüm Hakları Saklıdır.
TEKLİF ALIN
SİZİ ARAYALIM