YoutubeInstagramTwitterFacebook

Kategoriler

Promosyon Nedir?

PROMOSYON NE KADAR ETKİLİDİR?
 
Promosyon markanızı, firmanızı, logonuzu, ürünlerinizi reklamınızın yapılacağı hedef kitleye tanıtan bir reklam aracıdır. Promosyon malzemeleri sizin ürünlerinizi tanıtmak
firmanızı duyurmak ve marka değerinizi yükseltmek için mutlaka kullanılır. Promosyon mal, ürün ve hizmetlerinizle ilgili reklam kampanyalarınızı daha aktif ve  etkin potansiyel müşterilerinize duyurabilmeniz adına dikkat çekici kalıcı bir etkendir. Promosyonun amaçlarından biri de ürünün satışına katkıda bulunmaktır. Ürünün yanında veya satın almasından sonra ücretsiz olarak verilen promosyonlar ürünün satışında olumlu bir etki yaratmaktadır.
 
Kurumların promosyonları kullanmasındaki amaç ise firmasını geniş kitlelere duyurmak adına çeşitli ürünlerle reklamını yapmaktır. Özellikle kullanılan ajanda, kalem, anahtarlık,  bloknot v.s. gibi ürünler olmaktadır. Böylece görsel olarak hitap edilen ürünler sürekli göz önünde bulunup, firma ismini akılda bırakılmasını sağlamaktadır.
 
Promosyonlar farklı boyutlarda ve farklı maliyetlerde olabilir. Çok pahalı promosyonlar sunulabildiği kadar ucuz maliyete de mal olan promosyonlar vardır. Kurumun nasıl bir promosyon istediğine ve ne kadar maliyette tanıtım yapmasına bağlı olarak değişkenlik gösterir.
 
Promosyon yaptırmak aslında kurum ve ürün için çok avantajlı ve kesinlikle yarar sağlayacak bir durumdur.
  • Promosyon ürünleri kalıcıdır, böylelikle markanızı ve reklamınızı kalıcı kılarsınız. Promosyonun  kısa veya uzun vadeli olması önemli değildir daha çok ne kadar etkili olduğu önemlidir
  • Müşterilerle iç içe olursunuz. Müşterinin yanında bulundurduğu promosyon ürünlerle  hep yanında olduğunuzu hissettirir. Böylelikle hedef kitlenizde daha fazla iz bırakabilirsiniz.
  • En önemlisi de müşterilerinize değer verdiğinizi gösterirsiniz
Lansman, tanıtım toplantıları, bayi toplantısı, kongrelerde ve fuarlarda  v.b. etkinliklerde dağıtılan promosyonlar kuruma dair olumlu algı yaratmış olur. Katılımcıların yanı sıra verilen promosyonlar sürekli kullanıldığı takdirde  hedef kitlesinin yanı sıra toplumun diğer kesimlerine de ulaşabilir.

Etiketler:

E-BÜLTEN

Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 1992. Sk. Vetro City Residence No:16 Kat:10 Daire: 209   Beylikdüzü / Istanbul

0212 876 0440

0212 876 0441

info@four4event.com

2015 - 2024 © Four4event Organizasyon Ve Catering SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.. Tüm Hakları Saklıdır.
TEKLİF ALIN
SİZİ ARAYALIM