YoutubeInstagramTwitterFacebook

Kategoriler

Bayi Toplantısı

Bayi toplantıları ,bayilik sistemine göre çalışan kurum veya kuruluşların belli dönemlerde bayilerini bir araya getirdiği organizasyonlardır. Bu toplantılar geçmiş ve geleceği baz alarak değerlendirmeler kapsamında sürdürülür.
Bayi toplantıları kurumun bağlı olduğu bayilerin verimini arttırmak amacıyla bir araya getirmesi ve bu birliktelik sürecinde paylaşılan başarılar motivasyonu arttırır. Bayiliklerin birbiri ile tanışması ve işleyiş hakkında yüz yüze konuşmaları bilgilendirme açısından çok önemlidir.
Bayi toplantısının ardında verilen yemekte ve düzenlenecek aktivitelerle çalışanlar arasında diyalog kurmak hedeflenmiştir. Böylece kurumun adı altında çalışan fakat farklı bölgelerde de olsa çalışanların iletişim halinde bulunması amaçlanmıştır.
Sürekli değişen piyasa ve rekabetin daha da arttığı uluslararası pazar ortamında bu tür toplantıların, gelişmeleri takip etme ve buna istinaden gelişmeye dayalı bilgi paylaşımları yapılması kurumun geleceğine yönelik yatırım yapmasını güçlendirecektir.

Etiketler:

E-BÜLTEN

Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 1992. Sk. Vetro City Residence No:16 Kat:10 Daire: 209   Beylikdüzü / Istanbul

0212 876 0440

0212 876 0441

info@four4event.com

2015 - 2024 © Four4event Organizasyon Ve Catering SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.. Tüm Hakları Saklıdır.
TEKLİF ALIN
SİZİ ARAYALIM