YoutubeInstagramTwitterFacebook

Kategoriler

Kurumsal Organizasyon nedir?

KURUMSAL ORGANİZASYON NEDİR?

Kurum ve kuruluşların sektördeki paydaşları ve hedef kitlesi üzerinde bilinirliğini arttırmak, kurum içinde takım ruhunu oluşturmak ve mevcut müşterilerinin marka sadakatini arttırmaya yönelik yapmış oldukları organizasyonların genel adıdır. 

Kurumsal organizasyon yaparken izlenecek ilk adım, kurumsal imajı analiz etmek, organizasyon detaylarını ise kurumun mevcut imajını destekleyecek nitelikte oluşturmaktır. Kurumun bu organizasyonu yapmaktaki amacı, içeriğe ve detaylara yön veren ikinci adımdır. Etkinlik amacını destekleyici içerikler, aktiviteler, bu amaç ile örtüşen katılımcı profili organizasyonun başarı ile sonuçlandırılmasını sağlayacaktır. 

Kurumsal Organizasyon kurumlar için farklı amaçlara hizmet edebilir. Kendi içinde türlere ayrılan organizasyonlar; bir kurumun piyasaya sürülecek yeni bir markasının tanıtımı için yapılabildiği gibi, şubeler arası gerçekleştirdiği bir toplantı, yeni bir mağazanın lansmanı, uluslararası bir kurultay, kurum içinde yapılacak bir kokteyl, davet, toplantı şeklinde de olabilir. Bu noktada etkinliğin türü, yapılacak organizasyonda kullanılacak ürün yelpazesini etkilediği gibi, organizasyon için yapılacak reklam çalışmalarını da şekillendirmektedir. 

Organizasyonların kurumlara sağladığı olumlu geri dönüşleri arttırmaya yönelik uygulanacak destekleyici çalışmalarda yapılacak etkinliğin basında yer alması, hedef kitleye doğrudan ulaşmada kurumlara büyük kolaylık sağlamaktadır. Etkinlik sonrasında ise, hazırlanan değerlendirme metinlerinin ve alınan görsellerin sektörel basında yer alması kurumun profiline artı değer kazandırıyor olacaktır. Ele alınan tüm bu detay ve çalışmalar profesyonel bir ekip ve doğru zamanlama ile yürütülüp sonuçlandırıldığı takdirde, kurumsal imajı destekleyerek uzun vadede kurumsal itibarın oluşmasında büyük rol oynamaktadır.

Etiketler:

E-BÜLTEN

Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 1992. Sk. Vetro City Residence No:16 Kat:10 Daire: 209   Beylikdüzü / Istanbul

0212 876 0440

0212 876 0441

info@four4event.com

2015 - 2024 © Four4event Organizasyon Ve Catering SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.. Tüm Hakları Saklıdır.
TEKLİF ALIN
SİZİ ARAYALIM